FORSIDEN

REISE TIL ENGLAND      
     
     
   


Besøk i kornsirklene

Følg traktorsporene
Gå aldri gjennom stående korn. Det eneste du oppnår, er å irritere bonden og å ødelegge mønsteret. Følg traktorsporene inn i åkeren. Har du valgt feil spor, må du ofte gå fl ere hundre meter tilbake til utkanten av åkeren for å komme inn på det riktige sporet, og det kan være vanskelig når formasjonen ligger der noen meter foran deg. Fristelsen til å krysse over kan være svært stor. Men det er bare en ting å gjøre: ta deg sammen, følg traktorsporene ut igjen og se på øvelsen som gratis mosjon.

Trå varsomt
Når du kommer inn i sirkelen, vær oppmerksom på hvor du setter føttene. Det er lett å tråkke feil, slenge med beina, snuble osv. Du kan lett komme til å ødelegge mønsteret og detaljer i legden som andre gjerne vil se.

Ikke ødelegg sentrene
Gå aldri helt inn i sentrene. Betrakt de nydelige virvlene og andre vakre detaljer litt på avstand. Og for all del; ikke sett deg eller legg deg ned i sentrene i ferske kornsirkler! Bare en superegoist legger seg ned for å meditere i sentrum av en vakker virvel fordi de bare kjenne på energiene der.

Ikke bryt deg inn "lukkede rom"
Noen ganger går det ikke an å komme inn til deler av kornsirkelen uten å tråkke i stående korn. Da er det bare å akseptere at du ikke kan komme dit, og at du må se og fotografere disse delene på litt avstand.

Ikke ødelegg unike detaljer
Er du så heldig å komme inn i en kornsirkel med helt spesiell legde, så nøy deg med å stå i utkanten av mønsteret. Ikke gå inn hvis det medfører at du må tråkke i stykker uvanlige detaljer.

KORNSIRKELETIKETTE
Kornsirkeleksperten Michael Glickman har laget et eget hefte om oppførsel i kornsirkler (kan lastes ned som pdf).

 

   
              

Site Meter