FORSIDEN        
    ......
  NYHETER 2005    
     
   
    19.11.2005


Colin Andrews har forsket på kornsirkler gjennom flere tiår.

Colin Andrews avslører sannheten om "Operation Blackbird" i 1990
                          
Nye utspill fra Colin Andrews! Denne høsten har den kjente og kontraversielle kornsirkelforskeren igjen overrasket:
I slutten av august kom meldingen om at Colin ville avsløre den egentlige sannheten om hva som foregikk i juli 1990, under det 10 dager lange overvåkningsprosjektet for kornsirkler (med deltagelse av the British Army), kalt "Operasjon Blackbird". Avsløringen foregikk på The Bay Area UFO Expo i California i USA den 15. oktober 2005. Andrews begrunnelse var denne.

Blant avsløringene var:
 - en dyremutilasjon bare få fot fra kontrollvognen,
 - en melding fra det engelske forsvarsdepartementet om å stanse alle mediasendinger fra området
 - en samtidig, separat hemmelig militæroperasjon, der
 - ekte kornsirkler oppsto, og
 - en ufo ble filmet, og hvor til og med
 - en enkel formasjon oppsto foran Blackbird-kameraene
 Disse hendelsene ble aldri offentliggjort.

   
     
   
    17.08.2005

NATIONALGEOGRAPHIC CHANNELIs it real?

National Geographic CHANNEL TREKKER LETTVINTE KONKLUSJONER
        
Den norske tv-produsenten Terje Toftenes tar til motmæle mot dårlig underbygde påstander om at kornsirklene bare er menneskers verk i tv-dokumentaren "IS IT REAL?" som har gått på National Geograpic Channel her i Norge i mange måneder i sommer. Han hevder programmet trekker lettvinte konklusjoner:og framstiller fenomenet lyskuler er
på en pretensiøs måte Les HELE INNLEGGET (på norsk) her!

 
BLT RESEARCH TEAM I HARNISK!
 
BLTs forskningsleder, Nancy Talbott, ble intervjuet av National Geographic flere ganger i forbindelse med denne filmen. Til tross for dette, er NESTEN INGENTING gjengitt i det ferdige produktet. Talbott har redegjort for den bevisste utelatelsen av vitenskapelige fakta i et sterkt innlegg,
Vi anbefaler alle til å lese innlegget
.

   
     
   
    10.08.2005


 

 
"Vidunderet" i Oxfordshire.

Garsington, Oxfordshire: tykke spiraler av nedlagt korn
                         
Den 15. juli ble en meget spesiell kornsirkel rapportert ved landsbyen Garsington i Oxfordshire.
Fra lufta så mønsteret ikek spesielt spennende ut, men fotografen la merke til at den så ut til å ha en ganske spesiell legd.

Den 24. juli tok derfor Eva-Marie Brekkestø turen og Guro Parvanova turen fra
Wiltshire til Oxfordshire. Bildet til venstre viser hvilket fantastisk syn som møtte dem da de endelig fant formasjonen. Se flere fotografier og les hele rapporten.

   
     
   
    27.08.2005

Datagenererte hvite,
metalliske objekter plassert av Mike Booth på hans eget foto av hveteåkeren.


Nærbilde av objekt som Mike Booth så bevege seg lavt over kornet den 21. juni 2005 kl. 18:30.


Et av de fire 20-30 cm dype sporene som objektene laget i toppen av kornet.

Boreham Down 21.juni 2005: Så tre hvite objekter bøye korn i åker
                         
Den 21. juni ca. kl. 18:30 passert engelske Mike Bootgjennom Boreham Down på terrengsykkelen sin. Til høyre for seg, i hveteåkeren, fikk han plutselig øye på tre hvite, metalliske objekter som beveget seg langsomt over kornet. De så ut til å sakte bøye kornet ned. Kornaksene ble bare bøyd i toppen, og det oppsto 20-30 cm dype spor etter dem.

Det ble ikke laget noen formasjon der og da på stedet hvor objektene befant seg, men fire lange, meterbrede spor ble funnet dagen etter der objektene hadde vært. Disse sporene dannet ikke noe mønster, og stoppet brått.

Mike befant seg ca. 200 meter unna objektene. Han anslo dem til til å være ca. 1,80 meter lange, 1,20 m brede, og mellom en halv- til én meter høye. Objektene var uvanlig enkle i formen, uten verken kanter eller konturer. Formen kunne minne om en datamus eller en såkalt top-box som man plasserer på taket av en bil.

Han stanset sykkelen. Det var helt klart for ham at han var vitne til noe meget uvanlig, noe han aldri hadde sett før. Han funderte på om det kunne være jordbruks-teknisk utstyr, vitenskapelig test-utstyr, ja til og med om det kunne være "hoaxere" gjemt under en slags støpeform. Men det var åpenlyst at det ikke kunne være noen av delene. Kornet bøyde seg bare i toppen, hvilket betydde at objektene ikke berørte bakken. Objektene befant seg også utenfor traktor- sporene, og han regnet med at bonden ikke selv ville skadet sitt eget korn.

Etter noen minutter syklet han videre. Det han i etterti  ikke kan begripe, er hvorfor han ikke gikk nærmere. Han hadde mobiltelefon med kamera i lommen, men brukte det ikke. Hver gang han vurderte det, så tenkte han: "Nei, jeg gjør det ikke...".

Dagen etter ble det rapportert om en fantastisk kornsirkel ca. 180 meter fra stedet der Mike Boot så de metalliske objektene. Om det er noen sammenheng får vi aldri vite.

Men denne øyenvitnerapporten er unik i sitt slag, og viser at ukjente, materialistiske objekter lager fysiske effekter i korn.

Det fins ingen foto av objektene. Det fotografiske bevis-materiale som fins er observatørens egne foto av sporene. (Objektene på foto er observatørens egen dataanimasjon, plassert på originalfoto av åkeren).

   
     
   
    24.02 2005


av Terje Toftenes

Norsk dokumentarfilm: KORNSIRKLER, visittkort fra det ukjente
av Terje Toftenes
 
Den første norske dokumentarfilmen om kornsrikelfenomenet er nå i salg, og bestilles direkte fra produsenten på mail-adresse toftenes@toftenes.no.

Filmen gir en presentasjon av det fysiske fenomenet, historikken, samt forskningen rundt det.

Sentrale mennesker i det internasjonale kornsirkelmiljøet er intervjuet og kommer med sine betraktninger.Vi får også høre øyenvitneskildringer og se filmkutt som viser fenomenet oppstå. Anbefales!
Mer info om filmen her.

   
     
   
              

Site Meter