FORSIDEN        
    ......
  NYHETER 2004    
     
   
    08.11.2004


av Eva-Marie Brekkestø

Første nordiske bok om kornsirkler
KORNSIRKLER, verdens vakreste mysterium!

Boka er rikt illustrert med 150 fargebilder og geometriske analyser av de mest interessante kornsirklene, deriblant flere norske. Forfatteren tar en grundig gjennomgang av kornsirkel-
mysteriet, og dokumenterer hvorfor fenomenet ikke er juks. Det har til vært rapportert rundt 5000 kornsirkler på verdensbasis. Mange har også sett kornsirkler oppstå i forbindelse med merkelige lysfenomener. Ingen har ennå funnet svaret på hvem som lager dem og hvorfor.
Les mer om boka her.

   
     
   
    18.09.2004
 BLT Research Team's
forskningsleder
Nancy Talbott

Nancy Talbott TIL NORGE

Den amerikanske forskningslederen Nancy Talbott, daglig leder av  BLT Research Team Inc., USA, holdt den 10. september foredrag i Oslo.
Talbott var invitert av Toftenes Multivisjon for å gjøre filmopptak i forbindelse med den aller først norske vidofilmen som vil ha premiære senere på høsten. Det var første gang Nancy Talbott var i Skandinavia. Talbott holdt foredrag for en fullstappet sal,gjennom tre økter med av to pauser. Forskningslederen la frem solid og over- bevisende materiale, og fastslo:Vi har med en hittil uoppdaget energiform å gjøre.

   
     
   
    01.08.2004


 
  

EN INTERAKTIV KORNSIRKELHISTORIE

Den 19. juli 2004 holdt Norsk Kornsirkelgruppe et middagsselskap for tre engelskmenn vi har blitt gode venner med gjennom de siste årene, nemlig Elli og James Strong som eier en stor gård ved byen Pewsey. Invitert var også kornsirkelforsker og Charles Mallett, som lenge har vært en aktiv
person i det engelske kornsirkelmiljøet. Vi ble kjent med ekteparet Strong i 2002 da den vakre Nautilus-formasjonen se foto i oppslaget under) oppsto på gården deres, og har siden holdt nær kontakt med dem.
Gjentatte ganger i løpet av kvelden ble det, både for spøk og i ramme alvor, uttrykt hvor fantastisk det hadde vært om en ny kornsirkel skulle oppstå hos ”the Strongs” nettopp den natta. Ingen av oss anså dette for sannsynlig, i og med at gården hadde fått en kornsirkel allerede i mai.
Klokka 8 neste morgen ringte telefonen. Elli Strong hadde vanskelig for å uttale ordene: ”Eva, it’s here!! Come at once!”.
En usedvanlig forseggjort svastika-lignende formasjon hadde oppstått! Vi kunne nesten ikke tro våre egne øyne. Var det mulig...? Sirkelen ble grundig undersøkt de neste 2 timene, både av oss, og vår venn Charles Mallet. Andre kornsirkelforskere kom etter hvert til stedet, og uavhengig kom vi alle til samme konklusjon: Det var ikke mulig å finne tegn som tydet på at den skulle være menneskelagd.  Kornsirkelforsker Charles Mallets egen rapport finner du her.
 
Vi spør oss selv: "ER det virkelig slik at fenomenet er interaktivt..? Kommuniserer det med oss? Mange andre har i årenes løp opplevd lignende ting.

   
     
   
    03.03.2003
Anders Mona og grunneier Leif Aune tar prøver av jorden på bakken der isformasjonen lå i vinter.

Victoria og vennene som rapportere om issirkelen

JORDPRØVER av Is-sirkelen på Snåsa SENDT TIL USA   

I midten av mai i år ble det tatt jordprøver fra området der den uforklarlige is-sirkelen på Snåsa oppsto den 11. des. 2003. På grunn av snø og tele, måtte man vente til bakken var fri for is før prøvetakingen kunne foretas. Anders Mona og grunneier Leif Aune sto for gjennomføringen, og jord-
prøvene er nå sendt til USA for testing i laboratorium.
11. DES. 2003  Det var i midten av desember at Norsk Kornsirkelgruppe fikk melding om at et merkelig mønster av frosset is hadde oppstått på bar bakke på et jorde ved Vinje skole på Snåsa (se eget oppslag lengre ned!). Man rakk å få tatt ett (dessvere uklart) foto før sirkelen snødde ned. I slutten av januar 2004 smeltet den 12-14 diameter store sirkelen halvveis frem igjen, og gode nærbilder ble tatt, før den samme kveld igjen ble dekket av snø.
BLT RESEARCH TEAM, USA  Et amerikansk forskningsteam ble meget interessert i saken, og ønsket å få tatt prøver av jorden under is-mønsteret. I samarbeid med journalist Thor Riset i avisen Snåsningen (som tok bildene av sirkelen i februar), har nå Anders Mona og grunneier Leif Aune tatt prøver av jorden på bakken der is-sirkelen lå i vinter. Prøvene er sendt til USA, og BLT Researc Team vil besørge den videre laboratorietestingen.
  
Mer informasjon om is-sirkelen.

   
     
   
              

Site Meter