FORSIDEN        
    ......
  NYHETER 2003    
     
   
    19.08.2003


20. juli  2003 West Stowell, Wiltshire, England 
       
Da vi kom inn i denne sirkelen ble vi bare stående å måpe. Vi trodde nesten ikke våre egne øyne. Ingen av oss hadde sett noe lignende før, og såvidt vi har klart å bringe på det rene, har aldri denne kombinasjonen av "kranser" og tvunnet korn i midten forekommet tidligere. Trolig heller ikke så flott. (Derimot har noe i likhet forekommet, såkalte "reder" og "pyramider".)  
Les mer.

   
     
   
    14.07.2003

Mystiske Lys Videofilmet over kornsirkelen ved Ogbourne St. George i England 

Den 15. juni 2003 var Stuart Dike (pilot) og Mark Fussel (som driver Cropcircleconnector.com) ute for å se på en ny kornsirkel i naturområdet ved The Ridgeway ved Ogbourne St.George i Wiltshire. Stedet ligger avsides til ca. 3 km nord for Marlborough, der er ingen vei og du må bære teleskopstenger og kamerautstyr i 40 min. langs en sti. Denne kornsirkelen viste seg å være lagt usedvanlig mykt ned  i ungt, grønt korn, og viste tegn på forfalskning. Se film av lyskulene

   
     
   
    09.07.2003

SÅ KORNSIRKEL OPPSTÅ

Lastebilsjåføren Art Rantala har et lite verksted i noen kilometer utenfor byen Kekoskee ved den større byen Mayville i Wisconsin, USA. Verkstedet ligger på en bakketopp, og fra vinduet i verkstedet har han god utsikt tvers over veien og utover en åker.  Om morgenen den 4. juli 2003 klokka ti over halv sju så han ut av vinduet og fikk han øye på noen trær rett over veien som hadde begynt å svinge fram og tilbake. Han ble da vitne til at tre kornsirkler oppsto rett for øynene hans på hveteåkeren bak trærne. I løpet av ca 12 sekunder la kornet seg ned i tre virvler, først i sirkelen lengst bort fra veien, så i sirkelen nærmest veien og så i den midterste.
Les hele historien i boka "Kornsirkler, underverk i åkeren."

   
     
   
    03.03.2003


The Space Centre
Houston, Texas, USA


NASA viste utstilling om kornsrikler

Utstillingen ble vist på The Space Centre i Houston, Texas, og var én i en serie av "spesial"-utstillinger som romsenteret arrangerer fra tid til annen - og, selv følgelig, var utstillingen "timet" slik at den sammenfalt med premieren av kinofilmen "Signs" i høst.
NASAs utstilling satte skeptikere og forskere i harnisk. Fotos, bøker og annet kornsirkel-relatert materiell ble fremvist med detaljer på en forfriskende åpen måte - til intens ergrelse og raseri fra skeptikere og vitenskapsmenn. Den 10. oktober over Dylan Otto Krider i avisen Houston Press: “Det ville ikke være mulig å lage en utstilling mer i strid med alt det en forskningsinstitusjon som NASA står for enn kornsirkler".
Du finner kornsirkelforsker Andy Thomas kommentar til endelsen på den engelske kornsirkelsiden Swirled News. 
 

   
     
   
              

Site Meter