FORSIDEN        
    ......
  NYHETER 2002    
     
   
    03.10.2002

15. august 2002
Chilbolton,
Hampshire
England


BUDSKAPET ER  TYDET
 
 
Ikke alle var (er?) like overbevist da den kontroversielle hieroglyfen som viser en alien som holder opp en CD-rom dukket opp 15. august i år. Kornsirkelen er nå satt grundig under lupen, og det har vist seg at selve CDen består av en tett spiral. Ved bruk av 8 bits binærkode, har dataene i CD-rommen latt seg dekode til ASCII komputertekst, og lyder: 
"Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. BELIEVE. There is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING
(BELL SOUND)”.
(Ordet BELIEVE er skadet, og man er noe usikker her). Det pekes også på at beskjeden kan være "flerdobbel" (multi-layered). En forsker antyder sågar at det kan ligge et ytterligere budskap i trinær (trinary) kode, ved bruk av firkanter, triangler og nedlagt korn.

 
Du finner artikkelen i sin helhet på Swirled New http://www.swirlednews.com/article.asp?artID=501
   
     
   
    29.09.2002 Crop circles,
QUEST FOR THRUTH

 

Dokumentaren Crop circles, QUEST FOR THRUTH av William Gazecki
  
Den etterlengtede kinodokumentaren vises nå i USA. Filmen roses av kornsirkelfolk, men får ulike reaksjoner fra filmkritikerne (noen finner den ensidig og udramatisk, selv om reaksjonene på selve kornsirkelfenomenet er overraskende positive!)

Mange kornsirkelentusiaster har i det stille hyllet filmen som den dokumentaren kornsirkelforskningen alltid har fortjent. Filmen har også hatt en viss misjon i å "rydde opp i misforståelser" etter etter skrekk- filmen "Signs". 
   
ANDY THOMAS rapporterer om responsen som har kommet så langt:
http://www.swirlednews.com/article.asp?artID=504

Bestilles fra: http://www.cropcirclesthemovie.com

   
     
   
    19.08.2002


 

CRABWOOD, Hampshire, England, 15. august 2002

Det kan synes som om denne "sirkelen" er i slekt med Chilbolton sirklene fra i fjor. Foreløpig kan vi vel fastslå at dette "designet" overgår det vi har sett til nå, og at budskapet neppe kan misforstås. Tilhengere av UFO-hypotesen vil ikke bli skuffet. Du finner mer bilder og informasjon om denne hieroglyfen/fotogrammet her:
http://www.cropcircleconnector.com/2002/Crabwood/crabwood2002a.html
  
Bredere omtale av sirkelen finner du på Swirled News': www.swirlednews.com

Den nederlandske forskeren Dr. Eltjo Hasolhoff svarer dette på forespørsel hvorvidt han mener Chilbolton- ansiktet fra i fjor (2001- og som ligner på denne sirkelen) er ekte eller ei. (Se eventuelt 2001-oppslag lengre ned). Og: Forsker Nancy Talbott fra BLT Research Team,
USA, opplyser at det kun er i ca. 90% av de antatt "ekte" sirklene at BLT har funnet biologiske eller biokjemiske endringer i jord eller korn. Slike funn er altså ikke påkrevet for at vi skal kunne anta 100% sikkert at en sirkel er ekte.

   
     
   
    11.06.2002

 

   

Kinofilmen "Signs" av Manoy Night Shyamalan

Regissøren bak suksessfilmene "Den Sjette Sansen" og "Unbreakable", Manoj Night Shyamalan, har nå laget en ny film med tittelen "Signs". Filmen handler om kornsirkel- fenomenet, og i hovedrollene finner vi ingen ringere enn Mel Gibson, som spiller en bonde som hjemsøkes av sirkler på jordene sine. Premieren går nå i sommer, første oppsetting i Norge er 20. september. Filmen har blitt en braksuksess i USA (les: kassasuksess), og man forventer det samme i Europa.
   
Mer info på filmens webside: http://bventertainment.go.com/movies/signs.

Hvilke ringvirkninger filmen vil gi for kornsirkelfenomenet gjenstår å se, men foreløpige uttalelser fra kornsirkelforskere som har set filmen, er at sammenblandingen av frykt, aliens og kornsirkler er
veldig uheldig for kornsirkelfenomenet som sådan.
 
Publikumsreaksjoner: http://www.swirlednews.com/article.asp?artID=488

   
     
   
    20.04.2002
KORNSIRKELEN som Nancy Talbott så bli dannet fra vinduet
i Robberts hjem.


FOTOMONTASJE som viser lyssøylene som ble observert da sirkelen oppsto.

21. august 2001 NEDERLAND,
BLTs forskningsleder øyenvitne til at kornsirkel dannes  

For første gang i historien hevder en kornsirkelforsker å ha sett med egne øyne at en kornsirkel ble dannet. En kraftig lyssøyle ble tre ganger satt ned mot jorden. Hun løp umiddelbart ut, og der lå en fersk, und kornsirkel (se foto til venstre).
 
Det var Nancy Talbott, talkvinne for BLT Research Team Inc., som opplevde dette da hun besøkte, familien Van den Broeke i Hoven i Nederland.
   
Hendelsen fant sted natt til den 21. august 2001. Her forteller Nancy  Talbott selv sin historie. 

Nancy Talbott arbeider til daglig som forskningsleder ved BLT RESEARCH TEAM,  Cambridge, MA 02140 USA.

BLT Research Team har drevet  vitenskapelig forskning på kornsirkler siden tidlig på 1990-tallet, og har tatt prøver av mer enn 250 kornsirkler i 8 forskjellige land.

Forskningsarbeidet er offentliggjort på http://www.bltresearch.com.   

   
     
   
              

Site Meter